Weekendplanner Kaartjes

De bungalowparken van Center Parcs en Sunparks.

Sunparks en Center Parcs hebben samen een aantal grote bungalowparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Deze vakantieparken zijn een leuke bestemming voor een niet te duur weekendje of midweek weg.

De vakantieparken van Sunparks in België.

Sunparks is een merk van Center Parcs Europe. De meeste bungalowparken van Sunparks zijn tegenwoordig ondergebracht bij Center Parcs. Dit zijn in Nederland de parken Park Zandvoort aan Zee, Park Sandur Drenthe (bij Emmen) en Park Limburgse Peel.

In België zijn de bungalows van Sunparks door Center Parcs wel overgenomen maar vallen nog gewoon onder het merk Sunparks.

De vakantieparken van Center Parcs.

Overnachten in een vakantiepark.

Overnachten

Park Zandvoort aan Zee.

Park Zandvoort aan Zee ligt in de duinen bij de badplaats Zandvoort, niet ver van Amsterdam en Haarlem. In het bungalowpark vindt u het overdekte zwemparadijs Aquafun zodat u ook op koude dagen in een luie stoel bij het water kunt zitten.

Iets speciaals is het Aqua Cinema. Drie keer per week kunt u in het zwembad een film zien terwijl u in het water ronddobbert.

Behalve het zwembad is er in het park ook een Sport Center en voor de kinderen is er de overdekte speeltuin.

Boek een verblijf in Center Parcs.

Park Sandur Drenthe.

Het bungalowpark Sandur Drenthe ligt vlakbij Emmen aan het water. In het overdekte Park Center vindt u terrasjes, restaurants en een fitnessclub. Vanuit het bungalowpark kunt u naar Plopsa Indoor Coevorden of de dierentuin in Emmen.

U kunt in het park minigolfen, bowlen, tennissen, squashen, biljarten en klimmen. Bij het water kunt u boten huren.

Boek een verblijf in Center Parcs.

Vielsalm Ardennen

Het plaatsje Vielsalm ligt aan een stuwmeer in de Ardennen.

Center Parcs in Duitsland en Frankrijk.

Center Parcs heeft een aantal vakantieparken in Duitsland in populaire regio's als de Eifel en aan de kust van de Noordzee.

In Frankrijk heeft Center Parcs via zuster Pierre et Vacances o.a. vakantieparken bij Saint-Tropez en Nice aan de Cote d' Azur en aan de Atlantische kust.

Boek een verblijf in Center Parcs in Duitsland en Frankrijk.

De bungalowparken in België.

De bungalowparken van Sunparks en Center Parcs in België liggen in de badplaatsen De Haan en Oostduinkerke, in de Ardennen bij Vielsalm en bij Antwerpen is een park van Sunparks bij het plaatsje Mol.

Park De Haan aan Zee van Center Parcs ligt ongeveer een kwartier wandelen door de duinen van het strand. Het park bestaat uit meer dan 500 bungalows en ongeveer 60 vakantievilla's. Sunparks Oostduinkerke aan Zee ligt zo'n anderhalve kilometer van de Belgische kust en het strand tussen Nieuwpoort en Oostduinkerke.

In de Ardennen vindt u Sunparks Ardennen op een heuvel bij de plaats Vielsalm. Het is een kleiner park met ongeveer 370 bungalows.